Dodatne usluge

Za Vas smo obezbedili sve ono što Vam je neophodno za bezbrižno dobijanje vize i srećan put

Usluge naših partnera.

“U modernom dobu digitalizacije,  jednim klikom ili pozivom možete obaviti više poslova. Sve dok imate pravi tim i dobru organizaciju, apsolutno nema prepreka ka vašem cilju”

Nataša
VizaPlus

Sve na jednom mestu


Koliko puta ste se zapitali zašto mora tako komplikovano?
Da vam odgovorimo, ne mora!

Ukoliko planirate putovanje u neku od zemalja za koju Vam je potrebna viza, moguće je da ćete naići na neplanirane poteškoće. U zavisnosti od ambasade, biće Vam potrebna sva dokumenta na engleskom jeziku overena od strane sudskog tumača ili možda legalizovana dokuments u sudu overena apostil pečatom. Imamo rešenje za Vas. Možemo Vam obezbediti sve date usluge samo jednim pozivom.

Uspešno sarađujemo sa nacionalnim i internacionalnim kompanijama

 

Kako bi smo u što kraćem roku završili Vašu aplikaciju, uz Vašu saglasnost, dodelili bi smo zadatke partnerima. To znači da se dokumenta legalizuju ili prevode ukoliko je potrebno, dok mi apliciramo. Sve će Vam biti spremno za intervju na vreme. Molimo Vas da imate na umu da su svi vaši podaci strogo zaštićeni i samo uz Vašu saglasnost dostupni drugim licima.

Rezultat:

Brzo, efikasno, precizno, pouzdano

U najkraćem roku ćemo obaviti sve poslove za vas. Dozvolite nam da budemo prvi korak na vašem putovanju!

Pogledajte još

cruise-2777910_1920

Poslovi u inostranstvu

Da li želite da budete deo tima luksuznog spa centra na prekookeanskim brodovima? Ako je Vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

Dana Šćepović je ambasador kompanije London Wellness Academy, koja zapošljava masere, fitness trenere, kozmetičare, frizere i doktore.

pexels-cup-of-couple-6177617

Legalizacija dokumenata

Da li Vam je naporno da zakazujete sastanke po ministarstvima ili sudu i da čekate u redu za predaju i podizanje dokumenata? Ako je Vaš odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

Marija je tu da asistira prilikom legalizacije. Legalizovana dokumenta  dobijate na Vašu kućnu adresu!

video.jpg

Usluge advokata

Da li ste imali povredu na radu? Ako je Vaš odgovor na žalost potvrdan, na pravom ste mestu.

Bojan Vučić i Nikola Tankosić su advokati sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti povreda na radu. Veliki broj uspešnih sporova i zadovoljnih klijenata će Vam preporučiti baš njih.

VizaPlus

Apliciranje za vize

Radno vreme

Ponedeljak-Petak

10:00-18:00 h

 

Kontakt

(+381) 61 34 900 34

vize@vizaplus.rs

vizaplus@mail.com