"Napravite korak
i put će se pojaviti
sam od sebe"

Steve Jobs

Dobrodošli u VizaPlus!

Čast nam je i privilegija da Vaš prvi korak ka putovanju započne
baš sa nama!

VizaPlus konsalting je specijalizovana agencija koja se bavi uslugama apliciranja za neuseljeničke tipove viza za određene države.

Uspešno poslujemo od 2013. godine i možemo se pohvaliti velikim brojem izdatih viza, zadovoljnih klijenata kao i saradnika.

 

+
Izdatih viza
+
Klijenata
Saradnika
Godina poslovanja

Naše usluge uključuju:

Besplatne
konsultacije

U zavisnosti od Vaših personalnih okolnosti kao i svrhe putovanja, odredićemo tip vize koji Vam je potreban. Dobićete instrukcije o potrebnoj dokumentaciji koju bi trebalo da pripremite i o Vašem sledećem koraku.

Popunjavanje
formulara

Popunićemo neophodne formulare za vize u Vaše ime. Moramo napomenuti da svi formulari moraju biti tačno i precizno popunjeni jer se na osnovu njih odlučuje da li će Vam izdati istu. Mi garantujemo za tačnost i preciznost!

Plaćanje taksi

Takse za vize se plaćaju direktno ambasadama ili viza aplikacionim centrima. Takse možete platiti u banci nakon što Vam pošaljemo nalog za uplatu ili online putem linka koji Vam pošaljemo na vašu mail adresu. Ukoliko nemate karticu, postoji mogućnost da mi platimo našom karticom online.

Zakazivanje
intervjua

U zavisnosti od države za čiju vizu aplicirate, biće potrebno da idete na razgovor za vizu. Konzul odlučuje da li ste dobili vizu. Za poneke države ne idete na razgovor već u Viza Aplikacioni Centar gde samo predajete dokumenta i ostavljate otiske prstiju. Opet, postoje države čije vize se dobijaju online bez razgovora.

Slanje
dokumentacije

Nakon što detaljno proverimo dokumentaciju, šaljemo Vam istu kako bi ste poneli na zakazan intervju. Takođe vršimo uploadovanje dokumenata u centralni registar za neke tipove viza. Dobijate detaljne instrukcije o dokumentaciji.

Praćenje statusa

Poslednji korak u procesu apliciranja za vizu jeste praćenje statusa Vaše aplikacije kao i praćenje pošiljke pasosa ukoliko se šalje kurirskom službom.

Naši partneri

Sve na jednom mestu

Kako bi smo našim kandidatima olakšali put do željene vize a i putovanja, obezbedili smo dodatne usluge poput usluga prevođenja dokumenata sertifikovanih sudskih tumača, usluga legalizacije dokumenata u ministarstvu ili sudu, usluge advokata prilikom povrede na radu i usluge kupovine avio karti.

Recenzije

Naši kandidati sa kojima ostvarujemo  višegodišnju saradnju su naša najbolja preporuka i zaista nam je čast da učestvujemo u njihovim uspešnim poslovnim poduhvatima kao i uživanju.

Svetislav Nešić

FB_IMG_1628017426121

Agencija VizaPlus mi je pomogla pri apliciranju za biznis vizu za UK još davne 2013. Kako sam na tom poslovnom putovanju upoznao sadašnju suprugu, često sam kasnije putovao turistički gde mi je njihova pomoć ponovo bila potrebna. Danas živim u Londonu a agencija se brine o vizama moje familije koja nam dolazi u posetu. Hvala Vam što ste uz nas sve ove godine i činite naša putovanja bezbrižnim!

5/5

Sanja Nikolić

97271599_278578940201475_6100698408317685533_n

Ja radim kao koordinator spa centara na luksuznim prekookeanskim brodovima. Mnogo volim svoj posao i izazove koje nosi ali ponekad ume biti stresno jer posećujem spa centre koji su na brodovima širom sveta. Agenciji sam prepustila kompletnu organizaciju svih viza od Amerike do Australije kao i UK gde se nalazi sedište kompanije. Često se desi da u žurbi samo pozovem i kažem kako mi hitno treba viza, a oni su efikasni kao i uvek i u najkraćem roku umesto mene završe apliciranje. Od mene, sve preporuke za ljubaznost i efikasnost!

5/5

Marija Maksimović

pexels-cottonbro-4057693

Po preporuci sam kontaktirala agenciju VizaPlus jer mi je bila potrebna pomoć za dobijanje turističke vize za Ameriku kako bih posetila ćerku. Opravdali su moje poverenje jer lično slabo koristim računar i ne služim se engleskim jezikom. Moje je bilo samo da se pojavim na razgovoru u ambasadi i ostavim otiske prstiju. Nikada ne bih uspela sama! Još jednom hvala od srca!

5/5

VizaPlus

Apliciranje za vize

Radno vreme

Ponedeljak-Petak

10:00-18:00 h

 

Kontakt

(+381) 61 34 900 34

vize@vizaplus.rs

vizaplus@mail.com