Vize

Viza je dokument kojim se daje dozvola ulaska, boravka ili tranzita stranog državljanina na teritoriji države koja mu izdaje vizu.

VIZA ZA AMERIKU

Državljanima R. Srbije je potrebna viza za ulazak u SAD. Viza se ne može dobiti na graničnim prelazima. Kod nas možete dobiti informacije o postupku podnošenja zahteva za vizu kao i konsultacije vezane za tip vize. Vrlo je bitno da je svaki korak u apliciranju odrađen precizno i bez greške kako bi rezultat bio pozitivan ishod.

Taksa za USA vizu je 160$ koje možete uplatiti u banci kada Vam pošaljemo uplatnicu ili online našom karticom. Cena naših usluga zavisi od tipa vize od 2500-3500 rsd.

Proces apliciranja traje od par dana pa do par nedelja u zavisnosti od raspoloživih termina u ambasadi.

 

VIZA ZA VELIKU BRITANIJU

Državljanima R. Srbije je potrebna viza za ulazak u UK. Viza se ne može dobiti na graničnim prelazima. Kod nas možete dobiti informacije o postupku podnošenja zahteva za vizu kao i konsultacije vezane za tip vize. Vrlo je bitno da je svaki korak u apliciranju odrađen precizno i bez greške kako bi rezultat bio pozitivan ishod.

Taksa za UK vizu je 115 eur koje možemo uplatiti online našom karticom. Cena naših usluga zavisi od tipa vize, od 3000-4000 rsd.

Proces apliciranja je vrlo kompleksan i regularan traje od tri nedelje pa do šest nedelja u zavisnosti od raspoloživih termina u viza centru. Postoji mogućnost ubrzanog procesa uz određenu novčanu naknadu. U tom slučaju se viza dobija u roku od 5-7 radnih dana.

VIZA ZA AUSTRALIJU

Državljanima R. Srbije je potrebna viza za ulazak u Australiju. Viza se ne može dobiti na graničnim prelazima. Kod nas možete dobiti informacije o postupku podnošenja zahteva za vizu kao i konsultacije vezane za tip vize. Vrlo je bitno da je svaki korak u apliciranju odrađen precizno i bez greške kako bi rezultat bio pozitivan ishod.

Taksa za Australijsku vizu je 145 AUD koje možemo uplatiti online našom karticom. Cena naših usluga zavisi od tipa vize, od 3000-4000 rsd.

Proces apliciranja traje od par sati pa do par nedelja u zavisnosti od tipa vize. MCV (Maritime Crew Visa) se dobija u roku od par sati i ne naplaćuje se taksa dok se npr. za turističku treba čekati i po par nedelja.

VIZA ZA KANADU

Državljanima R. Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu. Viza se ne može dobiti na graničnim prelazima. Kod nas možete dobiti informacije o postupku podnošenja zahteva za vizu kao i konsultacije vezane za tip vize. Vrlo je bitno da je svaki korak u apliciranju odrađen precizno i bez greške kako bi rezultat bio pozitivan ishod.

Taksa za kanadsku vizu je 185 CAD koje možemo uplatiti online našom karticom. Cena naših usluga zavisi od tipa vize, od 3000-4000 rsd.

Proces apliciranja je vrlo kompleksan i regularan traje od tri nedelje pa do šest nedelja u zavisnosti od raspoloživih termina u viza centru. 

OSTALE VIZE

Bez vize možemo da putujemo u 131 državu a za čak 95 država je i dalje potrebna viza

Ukoliko želite da putujete na Filipine ili na primer u Indiju, potrebna Vam je viza. Mi smo tu kako bi Vas posavetovali o potrebnoj dokumentaciji, samom procesu kao i cenama viza. 

NAŠE USLUGE UKLJUČUJU:

Besplatne
konsultacije

U zavisnosti od Vaših personalnih okolnosti kao i svrhe putovanja, odredićemo tip vize koji Vam je potreban. Dobićete instrukcije o potrebnoj dokumentaciji koju bi trebalo da pripremite i o Vašem sledećem koraku.

Popunjavanje
formulara

Popunićemo neophodne formulare za vize u Vaše ime. Moramo napomenuti da svi formulari moraju biti tačno i precizno popunjeni jer se na osnovu njih odlučuje da li će Vam izdati istu. Mi garantujemo za tačnost i preciznost!

Plaćanje taksi

Takse za vize se plaćaju direktno ambasadama ili viza aplikacionim centrima. Takse možete platiti u banci nakon što Vam pošaljemo nalog za uplatu ili online putem linka koji Vam pošaljemo na vašu mail adresu. Ukoliko nemate karticu, postoji mogućnost da mi platimo našom karticom online.

Zakazivanje
intervjua

U zavisnosti od države za čiju vizu aplicirate, biće potrebno da idete na razgovor za vizu. Konzul odlučuje da li ste dobili vizu. Za poneke države ne idete na razgovor već u Viza Aplikacioni Centar gde samo predajete dokumenta i ostavljate otiske prstiju. Opet, postoje države čije vize se dobijaju online bez razgovora.

Slanje
dokumentacije

Nakon što detaljno proverimo dokumentaciju, šaljemo Vam istu kako bi ste poneli na zakazan intervju. Takođe vršimo uploadovanje dokumenata u centralni registar za neke tipove viza. Dobijate detaljne instrukcije o dokumentaciji.

Praćenje
statusa

Poslednji korak u procesu apliciranja za vizu jeste praćenje statusa Vaše aplikacije kao i praćenje pošiljke pasosa ukoliko se šalje kurirskom službom.

VizaPlus

Apliciranje za vize

Radno vreme

Ponedeljak-Petak

10:00-18:00 h

 

Kontakt

(+381) 61 34 900 34

vize@vizaplus.rs

vizaplus@mail.com